Kapsul Hormon Perfect Lady sememangnya PERFECT

30 biji (untuk sebulan) & 120 biji (untuk 5 bulan)


❤❤❤ READY STOCK !!! ❤❤❤

 

KAPSUL HORMON UNTUK KAUM HAWA & YANG INGIN MENJADI KAUM HAWA SAHAJA..❞

✭ Menganjalkan payudara dan punggung
✭ Mengetatkan dan mengecutkan rahim (bagi wanita yang bersalin dan keguguran)
✭ Mengetatkan dan menguatkan otot faraj
✭ Merawat jangkitan kuman dan bakteria di faraj
✭ Meningkatkan tahap tenaga batin kepada wanita yang berumur
✭ Melambatkan proses menopause
✭ Meningkatkan tahap keghairahan seksual
✭ Mengatasi masalah keputihan dan senggugut
✭ Menstabilkan hormon
✭ Membantu mengurangkan mood swing akibat kekurangan hormone estrogen
✭ Menambahkan kesegaran, tenaga dan meningkatkan kadar libido (ketahanan)
✭ Anti penuaan
✭ Mengurangkan kedutan, jerawat dan jeragat serta kulit kusam atau tidak sekata
✭ Wajah akan menjadi lebih segar dan kemerah-merahan, tegang dan gebu
✭ Memperbaiki pertumbuhan rambut dan tumit yang merekah
✭ Membantu menghilangkan bau badan dan vagina
mengurangkan pertumbuhan bulu roma pada muka,sekitar mulut,tangan dan kaki

1 KAPSUL HORMON INI LENGKAP UNTUK SEMUA MASALAH WANITA
harga yang murah berganda-ganda dari kedai jamu/farmasi

AMARAN!! TIDAK SESUAI UNTUK LELAKI SEJATI & IBU MENGANDUNG. Pesakit tiroid, cancer, darah tinggi juga DILARANG mengambil Kapsul Hormon PERFECT LADY.

KANDUNGAN : Pueraria Mirifica (herba yang digunakan adalah 100% tulen tanpa ada campuran bahan lain dan kerana itulah kesannya lebih aktif dan terbukti berkesan)

MAKLUMAT PRODUK :
Original product dari Bangkok (GRADE A). Hanya Thailand dan Myanmar sahaja yang mengeluarkan Kapsul Hormon Perfect Lady Grade A. Indonesia juga ada mengeluarkan produk yang sama tapi bukan Grade A kerana tumbuhan ini (Mirifica) hanya tumbuh subur di Thailand & Myanmar sahaja.
 


* Pastikan anda mendapat kapsul hormon PERFECT LADY® yang ORIGINAL (Botol seperti dalam gambar)

Order & pertanyaan :-
WA | WC | SMS @ 012-665 4919 (Sabrina)
Fanpage Daybee-eboutique 

TESTIMONI PENGGUNA

(Testimoni 'TERBARU')

 (Testimoni 'TERBARU')










Order & pertanyaan :-
Wazzap/SMS @ 012-665 4919 (Sabrina)
Fanpage Daybee-eboutique 

117 comments:

  1. cm mne nk dpt kn pil to

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk order blh isi borang kat 'cara order' atau just email i ur email address (sabrina_sigar@yahoo.com) & brapa kuantiti yang u nak order atau blh jugak inbox kat fb/pages...tq

      Delete
    2. tiada kesan sampingan ke? ... teruja mendengar kebaikannya tetapi takut risiko la ... boleh sher ckit dgn pengalaman u sebagai pengedar mungkin u dah makan ... ada kelulusan KKM ke?

      Delete
    3. tiada kesan sampingan. produk ni tlh diiktiraf di peringkat antarabangsa FDA & GMP serta disahkan bebas dari dadah dan dijamin halal. ramai pelanggan telah memberi feedback yang positif

      Delete
    4. boleh saya coba makan tak

      Delete
  2. pil ni mmg confirm ori ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ori dear kami tak ambik yg tiruan punya, kena jga pengguna jugak...

      Delete
  3. saya ni jenis punggung tonggek tp breast tak besar. kalau saya makan pil ni, punggung sy semakin membesar ke? risau pulak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klu utk breast je, boleh ambik Milky G or THANYAPORN PUERARIA MIRIFICA CAP

      Delete
  4. Mkn kapsul ni bley naik kan berat badan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak naik, ia cuma akan membentuk badan. mencantikkan breast, punggung, kulit & byk lagi....

      Delete
  5. Pil ni xsama macam thanyaporn ke? ada yang kata pil ni repack dari thanyaporn..boleh komen x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kapsul ni bukan re-branding dari thanyaporn...yg ni original Perfect Lady, lagipun kesan dia tak sepenuhnya sama...

      Delete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  7. i dah try pil hormon ni.memang bagus lah.sebelum ni i makan peuraria thanyaporn nak masuk 3botol xde hasil pon.encik bb suruh try pil hormon mcm wife kawan ia dok mkn tak sampai pun 1month dah nampak hasil.kulit makin cerah dan halus.breast mengancam sangat =) berat badan xnaik pun cuma tak boleh minum air kelapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih banyak sis sbb bagi testimoni...harap takde lagi customer yg ingat thanyaporn & perfect lady produk yg sama.

      Delete
  8. Pengedar mkn x pil nie.? Hm.pil nie kna maintain makan ea.?

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  10. Kalau Tak ambil secara berterusan, ada kesan sampingan atau sebalik nye. dan apa pula terjadi jika terminum air kelapa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde kesan sampingan. produk ni telah diiktiraf selamat & bebas dadah oleh GMP & FDA

      Delete
  11. salam,sy nk tanya.pil ni bole kuruskan badan tak?sy ambil acai berry b4 da mkn 3 4 botol.mmg tak lapar tp perubahan tu xde sgt.so mcm nk try PL ni.so klu ni bole control berat bdn ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...some boleh kuruskan badan bila ambik kapsul ni tp x mengemukkan malah ia akan membentuk badan agar lebih cantik.

      Delete
  12. kalau breast mmg da besar then makan pil ni mkin membesar ke breast??

    ReplyDelete
  13. say nk tny gak sis, pil ni blh besarkan punggung ke, coz niat dihati nk tmbah sikit saiznya, bdn sy ni agak berisi sikit lbh kurang 56kg tinggi 161cm. cuma nmpk x brape nk balance sikit coz sya ni bahu lebat so kl tgk nmpk mcm besar bhgn atas la, hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sis, mmg pil ni boleh membesarkan punggung, payudara juga boleh mencantikkan kulit, kuku, rambut dan byk lagi kebaikannya pada wanita...

      Delete
  14. salam. sis, nak tnye klau stop makan ni breast & punggung akan kendur balik ke?

    ReplyDelete
  15. hye sis, na tanye nape sis jual rm180 n ade some jual rm220? yg mne satu harge asal? ori kew yg sis or cmne tu..keliru cket?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sis, mmg market price dia antara RM180 - RM220, so org tu letak harga maximum. btw dik, yang mahal tak semestinya original ya, akak jual murah sikit tapi tetap ori...

      Delete
  16. Mcm best lah sis!tak bleh COD ke klang ke?tapi mcm jauh la kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best....hot selling item kat my blog ni tp sorry i tak buat COD cuma guna pos je :-P

      Delete
  17. Yes,mmg pos lagi mudah dan cepat.saje je tanye..seperkara lagi,saye mkn pil perancang berbentuk pil berhormon la.kalu mkn perfect lady ni,tak mengganggu ke?mane la tau kan mkn pil hormon tu,mkn pil hormon ni,bimbang nnt ade gangguan plak.tq..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jadi masalah still boleh ambik pil ni cuma jangan ambik serentak, jarakkan dlm 3-4 jam ye...u're welcome :-)

      Delete
  18. Tapi ada yg dh gi check dkt kkm ubat ni lum daftar

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg takde tp produk ni telah diiktiraf diperingkat antarabangsa FDA (Food & Drug Administration) & GMP (Good Manufacturing Practice) serta disahkan bebas dari dadah & dijamin HALAL. 100% herba...

      Delete
  19. Sy nk beli tapi bile kata ubat ni lum daftar sy ragu2

    ReplyDelete
  20. Plz ....reply urgent

    ReplyDelete
  21. better beli yg original.kapsul hormon original ada hologram.kalau kita beli yg 30biji takut kena yg tak ori.jangan2 orang yg jual 30biji ni la yg jual tak ori punya.saya beli yg ori melalui online ada hologram.120biji 1bottle

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk info semua, PL yg kami jual mmg ori & i tak jual yang trial pack cuma yang full set (botol). Botol sama sperti dalam gambar di atas...

      Delete
  22. setahu sy kapsul hormon memang xberdaftar dengan kkm tapi berdaftar dengan kementrian kesihatan thailand.kawan2 office sy semua amal kapsul ni tapi kami semua beli yg original ada hologram.hasil memang memuaskan sebab encik somi pun siap pesan suruh makan kapsul ni selalu.weee weee =)sekarang tgh try skincare perfect lady.sgt puas hati.krim dia lain dari yg lain.sabun pun best wangi je.bau buah

    ReplyDelete
  23. xberani try sbb tgk sekarang ramai yg tertipu.beli kapsul hormon tunjuk gambar lain,tapi bila sampai je dpt botol mcm lain.original perfectlady ada gambar pengasanya dalam hologram.tp yg sampai pd kwn sy ms beli on9 dgn sorang seller ni adalah botol berhologram tiruan yg tertulis perfectlady original. xde pun gambar pengasas dlm hologram.yg beli 30biji lagi la kena berhati2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PL yg kami jual sma dengan gambar di atas.

      Delete
  24. Sis nk tanya sekarang saya tgh amik u trim...berat bdn dh ok tp mk mantop kan breast plk sbb breast lembik masa proses pnurunan berat bdn. Blh x saya mkn pil ni sekali dgn u trim? Berat bdn x naik ke? Tkt jgk kan pil hormon lg pn saya ada mkn pil perancang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak jadi masalah sis walaupun u ada ambil suplemen lain atau pil perancang cuma bila mkn tu kena jarakkan masa pengambilan dalam 3-4 jam

      Delete
  25. betul la kapsul hormon ada tiruan punya.sy pun ada tgk.hologram original punya ada gambar pengasas dan yg x ori punya hanya tertulis perfectlady original.

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasalah...mmg ada yang tiruan cuma kena berhati-hati je. tp kami jual yang ori ye, sama sperti gmbr botol kat atas ;-)

      Delete
    2. hello,,kak macam mana klu nak order...
      rasa saya nak try lah,,

      Delete
  26. Akk tingal mane cmane sy nk pos ataupn sy ambik terus harga 180 ye.sy minum yusmira collagen capucino dn pil angin yusmira.jd pil nie mkn bila bgn tido atau sbelum tido

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akk tinggal kat pj...smua kami pos dik. sekarang ada harga istimewa, email or sms akk ye utk harga istimewa tu. stock terhad ye...

      Delete
    2. klu ambik suplemen lain pastikan jarakkan masa mkn dgn PL ye & mkn b4 breakfast

      Delete
  27. beli yg 30biji dalam botol original pun ada.dah sah2 la ori.buat apa nk beli yg dlm botol lutsinar

    ReplyDelete
  28. Mcm mn nak order? Klu blh nak cb yg 30 bij dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk order boleh isi 'borang pesanan'. saya x jual 30 biji, jual 120 biji/sebotol

      Delete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. sy ade bace dlm stu blog..blog 2 ckp pil hormon perfect lady ni bahaya sebab xdiiktiraf oleh Kementerian kesihatan Malaysia..betul ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg takde KKM tp produk ni telah diiktiraf diperingkat antarabangsa FDA (Food & Drug Administration) & GMP (Good Manufacturing Practice) serta disahkan bebas dari dadah & dijamin HALAL. 100% herba...

      Delete
    2. kalau saya nk order cmne?nk yg ori ea.

      Delete
    3. utk order boleh isi borang pesanan. original ya...

      Delete
  31. Salam sis nk tny PL ni x blh diambil oleh wanita hamil kan? Mcm mana kl kita xtau kita pregnant n amil PL ni, ape kesan dia erk, lgpun sy dalam proses nk hamil.

    ReplyDelete
  32. wasalam sis...wanita hamil x boleh ambik pil ni kerana ia blh menyebabkan keguguran, nasihat i klu u dlm proses nak hamil elok jgn ambik utk keselamatan...:-)

    ReplyDelete
  33. Salam sis nk kepastian mkn sblm or slps brfast coz byk dlm blog ckp mkn slps brfast tp sis ckp b4 brfast

    ReplyDelete
  34. wasalam....very2 sorry. i tersilap, mmg selepas breakfast ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi thanks sis

      Delete
    2. salam sis lupa nk tny kl time period blh amik PL terus or kene stop lu?

      Delete
  35. Hi sis.. me berasal dari singapura. If I berminat nk order dari u, boleh tak? And how is the ordering goes eh? Boleh u terang kan in detail ordering nya n how about bayaran nya sekali. Thank u. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi sis...sorry we don't deliver to singapore

      Delete
  36. Saya terlalu kurus punggung xda.. leper tp breast sy boleh tahan besar... pill nie ok tak untuk sy? Saya sering kena caci pungunng leper.. suami sy kata sy terlalu kurus..

    ReplyDelete
  37. sis sy ade mslh sengugut yg agak teruk tiap kali period..adakah pil ni dpt kurangkan rase skit period??bagaimana aturan makan pil ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis, rasanya pil ni tak sesuailah. tapi sis boleh try produk GLA shaklee. ni mmg sesuai utk yg ada masalah senggugut ni...klu sis berminat blh email sya sabrina_sigar@yahoo.com

      Delete
  38. Sis mcmne aturn nk cnsume PL ni. Ape akn jd klu trmnum air klapa..tkut gak jd bnde lain klu trmnum air kelapa.pil ni akn ganggu period kite x kot la sbb hormon.

    ReplyDelete
  39. salam sis..ada jual PL dlm 30biji ke?....ingt nk try dulu sikit..tq..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  40. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  41. sis..saya yang tnya Pl 30biji tu..kalau ada email saya ye..rihanna8861@yahoo.com..tq sis..:)

    ReplyDelete
  42. i punyer breas mmg besar tp bntot mmg leper..i da cube mcm2 produk nk memantopkan bntot i ni..tp x berkesan..so i nk try PL nie..hrp2 berkesan lha..satu btol untuk 4bln kn..so lpas tu kne cntinue lg ker??

    ReplyDelete
  43. Akak nk tnye sy ni ada pcos...hormon lelaki trlebih dlm bdan.bleh ke klau sy ambk hormon ni untuk kmblikn hormon wanita dlm bdn sy...sy dlm prcubaan utk mgndg ttp gagal ats sb ini..sy agak brisi n mpunyai pggung yg tggek...adkh sy akn brtmbh gemuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pil ni tak mengemukkan ttp ia boleh membentuk badan agar lebih cantik. Kalo utk mengembalikan hormon wanita tu akk tak boleh pastikan, kalo dari segi fizikal mmg boleh tp secara psikologi tak pasti

      Delete
  44. Kalau time period boleh mkn tak pil nie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. time period x boleh makan pil ni yea...

      Delete
  45. Hai..sy nk cuba pil ni..ada trial punya x?..lagi satu sy dgr kate perfect lady ni xde klulusan kkm..xde klulusan agensi dadah org kata..ye ke?..sy dh lama ushar pil hormon ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi ummi...mmg takde kelulusan dari KKM tp diiktiraf diperingkat antarabangsa FDA (Food & Drug Administration) & GMP (Good Manufacturing Practice) serta disahkan bebas dari dadah & dijamin HALAL. 100% herba...

      Delete
  46. Sy ni kurus sgt...dah mcm2 amik supp utk naik berat tp tak berkesan...penah amik milky g utk naik size breast tp tak berjaya wlupun dh 6 kotak..tak de perubahan langsung. Berat sy 42 kg tinggi 160cm. Klu sy amik PL ni boleh bantu sy dpt bentuk bdn ideal?

    Satu lg nk tanya klu amik ni klu nanti nk mengandung lg akan ade masalah tak..risau jugak...tkt ssh nk lekat...sbb skrg ni sy jenis mudah....tq

    ReplyDelete
  47. saya nak try yg trial bleh x..yg 30biji...kalau ada tlg email sy alhasinah@yahoo.com..tq

    ReplyDelete
  48. bole x ambil pl ni pd waktu mlm?n bukn lpas bfast..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tp seeloknya ambil after breakfast

      Delete
  49. Salam sis sory nk tny, nape PL yg sis jual ni xde hologram yg ade gmbar pengasas tu, ade yg kata kl ori mesti ada sticker dan hologram berkilat yg dalamnya ade gmbr pengasas.

    Sory sis cuma nk kepastian je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ni packaging lama...i ada upload gmbr packaging yg baru, just click kat KAPSUL HORMON PERFECT LADY...

      Delete
  50. Salam..akak..sy ade mslh ptmbuhan bulu roma yg blebihan pd kaki..bkesan ke jika sy mncuba produk ni..

    ReplyDelete
  51. sis ada penggedar di sabah ka??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya tiada dealer di sabah sis. boleh order terus dari saya kalo mau, harga masih Rm180 termasuk pos

      Delete
  52. salam akak, sy breast dan montot dh mantap tp bdn j rse tlebih sedap skit. kalu sy amik pil nie leh ker trunkan berat bdn tp xmaw bontot dan xmaw breast besar lagi???tkut karang amik nnt jd lg besar naya ooo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam dik, cantiklah tu. Pil ni x pasti samada sesuai ke tak utk yg nak kurangkan berat badan sbb ada org blh turun tp ada yg tak blh.

      Adik visit this blog utk produk yg lebih sesuai utk diet http://healthybeauty2u.blogspot.com/, kalo berminat just email or sms akak k (012-665 4919 - Sabrina)

      Delete
  53. salam...nak tanya, makan lama mana untuk nampak kesannye? lagi satu, Kalu ambil pil ni pada waktu malam selepas makan boleh ke?

    ReplyDelete
  54. dah beli perfect lady original.30biji dan 120 biji penutup kuning.yg ni baru btl2 original...kejap je breast dh besar =)

    ReplyDelete
  55. So kalo kita makan pil ni..suma y diatas akan jd lah kan..mcm mana kalo saiz breast n piggul dah pn besar..die akan nek jgak atau just tegangkn..coz xnk besar lg..nnti pelik lak..Saya berminat nk ambk sebb masalh bulu roma kt badan..bulu roma kat kaki n tgn dah mengalahkn lelaki..

    ReplyDelete
  56. salam, lelaki boleh ke besarkan payudara dan punggung kalau makan PL ni?

    ReplyDelete
  57. Salam akak,
    kalau nak besarkan breast tp kdg2 time period biasa nyer 1st day senggugut nak kne amek GLA shaklee or pil hormon nie?
    Sye ada masalah breast leper n kecik..apa suggestion akak?pil ni tade side effect ke in the future?tkot jgk nak consume..

    ReplyDelete
  58. Salam sis..sy ade beli kapsul hormon nie...tp btol kaler biru..ade cop original...keliru ade yg kate btol putih fake.,n ade yg kate btol biru yg fake...yg mane satu yg betul ea.?tQ

    ReplyDelete
  59. Salam sis,kalau makan ubat selepas breakfast tu selepas brapa jam?1jam selepas breakfast ke?

    ReplyDelete
  60. Assalam Sabrina..bagaimana pula kalau yg sedang mengambil suntikan pemutihan badan, bolehkah diambil serentak bersama pil hormon ini???

    ReplyDelete
  61. Salam sis , Macam mane ye nak order dgans sis melalui email ? kalau bagi no telefon terus tak boleh ka ?

    ReplyDelete
  62. Mirifica body hormon same tak dgn pil hormon perfect lady ni? Maaf ke liur ckit... Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sama tapi rasanya bahan yg digunakan sama sebab perfect lady menggunakan Pureria Mirifica

      Delete
  63. salam, kak.. nak mkn kapsul ni kna setiap hri atau ada wktu2 trtentu.. kna mkn time period ke atau bila2 je bleh mkn??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam dik, makan sebiji sehari selepas sarapan. Bagi yang nak kuruskan badan, makan time perut kosong. Masa period kena stop ambil.

      For fast reply, sila WhatsApp/SMS saya direct @ 012-665 4919 (Sabrina)

      Thank u

      Delete
  64. As salam kak .. Kapsul hormon sama x dgn young gold perfect lady ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam dik...dua produk ni berbeza tp fungsi sama cuma jamu ditambah ramuannya utk lebih cepat berkesan & ada KKM

      Delete
    2. Salam. So jamu ni upgrade Dr Kapsul la. So yg mn nk try ni bg sy yg 34thn beranak 4 ni?

      Delete
    3. Wassalam Zarina edris...yea betul bahan2 dalam jamu young gold juga telah ditmbh utk lebih kesan.

      Mana2pun boleh tp jamu lagi power, efektif & kesan lebih cepat.

      Delete